Vyhlásenie ÚV KSS k inaugurácii pani Zuzany Čaputovej za prezidentku Slovenskej republiky

Ústredný výbor Komunistickej strany Slovenska na svojom riadnom rokovaní dňa 15. júna 2019 v Žiline prijal jednomyseľne nasledujúce vyhlásenie:

Komunistická strana Slovenska v tejto chvíli, ani po oficiálnom akte inaugurácie, nepovažuje pani Zuzanu Čaputovú za prezidentku Slovenskej republiky.

Dokiaľ nebude nespochybniteľne právne preukázaná právoplatnosť jej zvolenia, dokiaľ nebudú vylúčené všetky pochybnosti o právnej legitimite priebehu volieb, považujeme právny akt jej oficiálneho uvedenia do funkcie za akt nulitný.

Máme za to, že jej inaugurácia v tomto čase, z dôvodu, že doposiaľ neprebehlo vyšetrenie a vyvrátenie riadne, v zmysle práva a ústavy Slovenskej republiky podaných námietok občanov, je vykonaná v rozpore s platným právom Slovenskej republiky a inauguračné mediálne divadlo poriadané jej priaznivcami z radov politických manipulátorov túto nezákonnosť len umocňuje.

Konáme tak preto, že si už konečne po tridsiatich rokoch bezprávia, porušovania zákonov najvyššími politickými predstaviteľmi Slovenska želáme nastolenie, dodržiavanie a vyžadovanie dodržiavania práva pre všetkých, nielen pre slabých, nemajetných a bezmocných.

V Žiline dňa 15. júna 2019

Ústredný výbor Komunistickej strany Slovenska

By |2019-06-16T08:19:25+00:00jún 15, 2019|Články|4 komentáre

4 komentáre

1. barron2 18/06/2019 at 21:27 - Reply

KSS a LSNS treba zakázať a treba ich lídrom zakázat a zakladanie podobných alebo totožných strán.
    Tu je dovôvod prečo:
    KSS pretože, za 40. rokov vládnutia nedokázali nič iné len zlikvidovať každý názor ktorí s nimy nesúhlasil.
    LSNS pretože, ich štruktúra je identická ako mali Ludovci za prvej Slovenskej fašistickej republiky.

• Ján Blanský 19/06/2019 at 17:03 - Reply

Nie som volič KSS,ale de iure majú pravdu,pretože podaní na Ústavný súd bolo niekoľko.Pokiaľ súd nerozhodne,tak či onak,nie je ukončený volebný preoces,a tým pádom bola inaugurovaná protiprávne,to len pre poriadok…

• Kojokok 23/06/2019 at 11:20 - Reply

Nuž: argumenty sú slabé. Povedal by som, až detinské.

2. Monika 16/06/2019 at 12:19 - Reply

No poctivo zarabajuci človek nič moc. A potraviny drahé .