Vyhlásenie ÚV KSS k inaugurácii pani Zuzany Čaputovej za prezidentku Slovenskej republiky

Ústredný výbor Komunistickej strany Slovenska na svojom riadnom rokovaní dňa 15. júna 2019 v Žiline prijal jednomyseľne nasledujúce vyhlásenie:

Komunistická strana Slovenska v tejto chvíli, ani po oficiálnom akte inaugurácie, nepovažuje pani Zuzanu Čaputovú za prezidentku Slovenskej republiky.

Dokiaľ nebude nespochybniteľne právne preukázaná právoplatnosť jej zvolenia, dokiaľ nebudú vylúčené všetky pochybnosti o právnej legitimite priebehu volieb, považujeme právny akt jej oficiálneho uvedenia do funkcie za akt nulitný.

Máme za to, že jej inaugurácia v tomto čase, z dôvodu, že doposiaľ neprebehlo vyšetrenie a vyvrátenie riadne, v zmysle práva a ústavy Slovenskej republiky podaných námietok občanov, je vykonaná v rozpore s platným právom Slovenskej republiky a inauguračné mediálne divadlo poriadané jej priaznivcami z radov politických manipulátorov túto nezákonnosť len umocňuje.

Konáme tak preto, že si už konečne po tridsiatich rokoch bezprávia, porušovania zákonov najvyššími politickými predstaviteľmi Slovenska želáme nastolenie, dodržiavanie a vyžadovanie dodržiavania práva pre všetkých, nielen pre slabých, nemajetných a bezmocných.

V Žiline dňa 15. júna 2019

Ústredný výbor Komunistickej strany Slovenska

By |2019-06-16T08:19:25+00:00jún 15, 2019|Články|4 komentáre

4 komentáre

1. barron2 18/06/2019 at 21:27

KSS a LSNS treba zakázať a treba ich lídrom zakázat a zakladanie podobných alebo totožných strán.
    Tu je dovôvod prečo:
    KSS pretože, za 40. rokov vládnutia nedokázali nič iné len zlikvidovať každý názor ktorí s nimy nesúhlasil.
    LSNS pretože, ich štruktúra je identická ako mali Ludovci za prvej Slovenskej fašistickej republiky.

• Ján Blanský 19/06/2019 at 17:03

Nie som volič KSS,ale de iure majú pravdu,pretože podaní na Ústavný súd bolo niekoľko.Pokiaľ súd nerozhodne,tak či onak,nie je ukončený volebný preoces,a tým pádom bola inaugurovaná protiprávne,to len pre poriadok…

• Kojokok 23/06/2019 at 11:20

Nuž: argumenty sú slabé. Povedal by som, až detinské.

2. Monika 16/06/2019 at 12:19

No poctivo zarabajuci človek nič moc. A potraviny drahé .

Comments are closed.